torstai 28. huhtikuuta 2016

Vappuviikko!

Harmaalta näyttää, mutta toivon auringon paistavan kun huomenna lähdemme matkaamaan kohti Keski-Suomea porukoilleni vapun viettoon. Ennen lähtöä oli vielä paljon tekemistä, että voi istahtaa autoon ja nauttia ajomatkasta. Oli nimittäin ostettava kaikkea tarvittavaa esim. muurahaismyrkkyä ja koruja, oli tehtävä muutama askarteluprojekti jotta voi huokaista ja tottaki piti myös pakata, pestä toinen koirista ja käydä hakemassa ne munkit. Niin ja töissäkin pitäisi vielä käydä.

Voih, odotan huomistapäivää jo kovin. Perjantain työpäivä tulee olemaan piiiiiittkäää. Lähdemme onneksi heti matkaan kun töistä pääsen. Nautin automatkasta suunnattomasti. Olo on niin odottava ja jännityksestä iloinen. Koirat vinkuvat takapenkillä, innokkaina hekin, kunnes rauhoittuvat nukkumaan kun auto tasaisesti huristaa eteenpäin. Aina puolessa välissä matkaa käymme hakemassa kahvit huoltoasemalta ja pikkuisen jotain syömistä. Se on matkanteossa parasta! Pissatamme samalla koirat ja jatkamme sitten matkaa juoden loput kahvit autolla ajaen.

On ihanaa nähdä taas kaikkia! Ajatella, että osa porukasta ei ole nähnyt meidän nuorimmaista koiraa Viljoa lainkaan ja se on kuitenkin jo 7kk ikäinen. Viljo on koira, joka ei pelkää mitään. Saa siis nähdä kuinka se tulee toimeen kissan kanssa, joka on hyvinkin tarkka omasta reviiristään.

Näihin tunnelmiin katoan viikonlopun viettoo. Hauskaa vappua kaikille!!
3 kommenttia:

  1. Saat kuulostamaan autossa istumisen niin mukavalta :) Turvallista matkaa ja iloista vappua!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa reissua ja mukavaa vappua! :)

    VastaaPoista