keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Hei! Tahdotko osallistua arvontaan?

Tasan kaksi vuotta on kulunut siitä kun julkaisin blogissani ensimmäisen kirjoitukseni. Jännitti ihan tavattoman paljon! Aluksi ryhdyin blogia pitämään eräänlaisena päiväkirjana ja arkistona, mutta olenkin saanut ilokseni huomata kuinka tämän kautta olen saanut tutustua upeisiin ihmisiin ja heidän ihastuttaviin käsityö- ja lifestylebolgeihin. Näiden kahden vuoden aikana olen myös päässyt raapaisemaan askartelumaailman pintaa hiukkasen ja toivon kaivautuvani sen syövereihin vielä hitusen verran enemmän. On ollut ihana löytää kaltaisiani, hassun hauskoja luovia ihmisiä.

Blogiani "lukee" hyppysellinen ihmisiä ja olen heistä äärimmäisen iloinen. Heidän kommenttinsa ilahduttavat päiviäni kovin paljon ja he myös saavat minut nauttimaan elämästä, arjen pieniä iloja keräillen.

Olen ajatellut, synttäreiden kunniaksi, laittaa arvonnan vireille. Kaikki jotka kommentoivat tätä postausta ovat mukana arvonnassa. Arvontaan osallistuminen päättyy ensi viikon keskiviikkona 25. toukokuuta kello 18.00. Sen illan aikana suoritan arvonnan ja julkistan sen blogissani.

Palkinto pitää sisällään Project Lifen -kortteja ja leikekuvia ja tarroja. Myös paperiarkkeja ja pakettikortteja Flow -lehden kirjasesta. 14 kommenttia:

 1. Niin kiva palkinto! Niin ja niin kiva blogi! Hyvää synttäriä blogillesi! Harmi että askarteluinspiraatio on nyt ihan muualla kuin paperissa, mutta eiköhän se pian taas korjaannu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teresa. Kiva kun kävit kommentoimassa ja siten osallistumassa arvontaan. Ei sitä aina ole mielenkiintoa askarrella, joten ei hätää. Sitten kun inspiraatio iskee jälleen, niin laitahan blogiisi kuvia :)

   Poista
 2. Onnea 2-vuotiaalle! :) Tosi kiva arvonta.

  VastaaPoista
 3. Aika menee blogin parissa niin kuin siivillä!! Onnea siis kaksi vuotiaasta :)

  VastaaPoista
 4. Älysin just että täytyy lukea sun blogin alkumetrit, en ollut vielä silloin lukija :)

  VastaaPoista
 5. Mukava arvonta, mukana tottakai! Onnea blogisi kaksivuotiaasta taipaleesta :)

  VastaaPoista
 6. Hurjan paljon onnea kaksivuotiaalle blogille!

  En tarkalleen ottaen muista enää, että koska blogiisi löysin, mutta olen alun alkaen viihtynyt blogisi parissa todella. Kirjoitat niin rennosti, luontevasti ja sun juttuja on vaan mukava lueskella. Plussana kauniit kuvat ja toinen toistaan suloisemmat askartelu-jutut. Piirtämäsi hahmot myös ilahduttavat veikeydellään.

  Kiitos että kirjoitat ja jaat palasen elämästäsi. <3

  Ja tottakai osallistun tähän mukavaan arvonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos Marie paljon. Kommenttisi lämmitti mieltäni kovin. Sai hymyilemään oikein leveästi.

   Poista
 7. Onnittelut blogillesi!
  Mukana ihanassa arvonnassa!

  VastaaPoista