tiistai 17. toukokuuta 2016

Meidän terassi 2016

En oikeasti tajua, että miten viikot menevät näin nopeasti. Minne aika oikein katoaa? Onko teillä ollut samankaltaisia pohdintoja? Harmittaa kun en kauhean aktiivisesti ole blogiani päivitellyt vaikka tuntuu, että aiheita olisi vaikka kuinka paljon mistä kirjoittaa. Onko se tämä kesän tulo, että on sitä muuta tohinaa niin paljon ettei kerkeä tai ei malttaisi omaan blogiin paneutumaan niin intensiivisesti mitä tahtoisi. Hmmm. Vähän olen muutenkin ollut läsnä tässä blogimaailmassa, mutta jos nyt tulevien vapaapäivieni aikana yrittäisin olla aktiivisempi. Ja voisin tulevat vapaapäiväni viettää niin, että olisi vain kotona enkä liuhuttelisi tuolla maailmalla niin paljon. Tämä aurinko tekee olon vain niin energiseksi.

Aurinkoisia päiviä on ollut nyt runsaasti tarjolla niinpä viime viikolla ostin torilta kesäkukkia ja laitoin meidän terassin kesäkuntoon. Muutaman pelargonian ostin, sillä se on niin kaunis ja helppohoitoinen kasvi, että jopa minä saan sen pysymään hengissä. Ostin myös yrttejä; persiljaa, basilikaa ja sitruunatimjamia joita tulee käytettyä aktiivisesti ruoanlaitossa.  Noh, sorruin hiukan tekemään heräteostoksia muutaman kukan suhteen joidenkan nimiä en valitettavasti enää muista.
Saa nähdä saanko pidettyä ne koko kesän ajan hengissä.

Tässä meidän terassin ilme tälle kesälle.


5 kommenttia:

 1. Kesäkeitaasi on suloinen, ihan kuin sisustuslehdestä :)

  VastaaPoista
 2. Viikot tosiaan tuntuvat menevän sellaisella vauhdilla eteenpäin, että sitä melkeinpä meinaa välillä ihan hengästyttää, huh!

  Terassi näyttää aivan ihanalta! Olet laittanut kerralla oikein kunnolla hösseliksi! Ihanaa! Itse kirjoittelin hyvissä ajoin parvekesuunnitelmistani, mutta oikeasti en ole ennättänyt tekemään asioille vielä juurikaan mitään. Kalustejärjestelyn olen laittanut uusiksi, mutta siinä se. Kissa siellä nyt viihtyy ilman sen kummempia sisustusjuttujakin vallan mainosti. :D

  VastaaPoista
 3. Hih. Kiitos kommentista. Kyllä Marie sen parvekkeen vielä kerkeää kesäksi kuntoon saamaan, vaikka teillä remonttia tapahtuu seinien sisäpuolellakin. Joko olet suunnitellut, että laitatko millaisia kukkia ja/tai yrttejä kasvamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä aika varma olen, että pelargonioita ostan (koska ne viihtyy parhaiten helteiselläkin säällä parvekkeella) ja ehkä joku amppelikin olisi kiva.

   Poista