sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Kortti äidille

Osa lukijoistani tietävätkin, että olen äidilleni tehnyt jo pari kertaa sellaisen äitienpäiväkortin missä on ollut kuva minusta. Ensimmäinen kortti oli vitsillä tehty, mutta äitini pitikin kortista kovin paljon ja niin tein seuraavana vuonna kortin samalla idealla. Tästä siis on kehkeytymässä joka vuotinen tapa, sillä omakuvani koristaa tämänkin vuoden äitienpäiväkorttia. Nämä kortit koristavat äitini kirjahyllyä.

Tänä vuonna korttin valokuva on otettu Fuji Instax Mini 8 polaroid -kameralla. Aikaisempien äitienpäiväkorttien tapaan, koristelen myös tämänkin vuoden valokuvan reunoja paperikukkasin

Tämän kortin myötä toivotan hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

Äiti, olet tärkeä.7 kommenttia:

 1. Ihana kortti ja takuulla mieluinen <3

  VastaaPoista
 2. Mitä olet ollut mieltä polaroid -kamerasta? Olen sellaisen hankkimista miettinyt.

  VastaaPoista
 3. Olen tykännyt omastani, Fuji Instax Mini 8, polaroid -kamerastani. Sillä on hauska ottaa kuvia ja kun ne valmistuvat heti. Toki kuvat ovat kalliitta, mutta eihän sillä joka päivä kuvia ota. Tuossa kamerassa kun ei ole mitään zoomausta, en kyllä tiedä onko polaroid -kameroissa missään sellaista ominaisuutta, niin lähikuvat eivät juurikaan onnistu. Niin ja valon täytyy olla riittävä sillä salamavalo välähtää automaattisesti ja tiedät millainen kuvasta tulee jos valaistus on huono ja kuvan ottaa salamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun vastasit! :)

   Kuinka monta kuvaa sillä pystyy kerralla ottamaan?

   Poista
  2. Sillä kameralla saa otettua kerralla kymmenen kuvaa.

   Poista
 4. Tämä on kyllä ihana idea ja tosi kaunis kortti. :)

  VastaaPoista