tiistai 17. toukokuuta 2016

Hyvää syntymäpäivää Elli!!

Äitini hankki kissan itselleen vajaa vuosi sitten. Hän antoi kissavauvalleen nimeksi Elli. Tämä kauniin värinen kissanen on äidin seurana jo heti aamusta ja touhottaa mukana tiiviisti seuraten äitini aamuisia rutiineja, jotka toistuvat joka arkiaamu samalla tavalla. Kissasta on paljon seuraa ihmiselle joka saattaa jo aamu neljältä nousta sängystä keittämään itselleen teetä ja lukemaan blogini uusimpia käänteitä.

Elli on hyvin fiksu kissaneiti ja äärimmäisen vaativa. Elli ei syö ihan mitä tahansa ruokaa, vaan kaupan kala-altaan herkkuja. Vettäkin hän juo iittalan aino lasista. Tai ei aina!! Silloin kun kissa ei tahdo lasista juoda tietää herrasväki tarjoilla kissalle veden vihreästä kannusta. 
Ulkopuolisen silmin katsoen ei tällä kissalla tylsää pitäisi olla, nimittäin virikkeitä hänelle on kyllä järjestetty enemmän kuin laki sallii; on monenlaisia kissataloja virikkeineen ja leluja pullollaan oleva kori sekä huusholli täynnä leikittäjiä, mutta silti saattaa Elli-Neiti pitkästyä. Tällöin alkaa kiusanteko ja toisinaan hyvinkin hengenvaaralliset leikit.
Niin, ja joskus tämä tylsyydyn tunne saattaa iskeä joskus ihan vain keskellä yötä. Silloin Elli herättää mouruamisellaan koko talon väen. Yleensä kissanen kuitenkin nukkuu yönsä äitini vieressä, rauhassa tuhisten peiton alla. 

Elli on hyvinkin rakastettu tapaus ja hyvinkin tärkeä monille. Tänään Elli täyttää yhden vuoden.

Paljon Onnea Ellille toivottaa serkut Kosti ja Viljo. 

Kuvasta tuli nyt vähän tällainen. Tämän paremmin näitä sankareita et samaan kuvaan saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti