perjantai 5. elokuuta 2016

MakroTex -haaste Parasta Kesässä


Kesässä tuntuu olevan parasta ihan kaikki mitä teet. Jotenkin sitä kokee elävänsä arkea aivan uudessa loisteessa ja tekevänsä, ihan tavallisiakin, asioita kuin ensimmäistä kertaa.

Tuntuu parhaalta herätä aamu kolmelta linnunlauluun ja tajuta, ettei vielä tarvitse nousta sängystä, onhan kesäloma.Tuntuu ihan parhaalta laittaa uudet kesäiset kengät jalkaan ja pyöräillä jopolla kaupunkiin ystävää tapamaan. Tuntuu parhaalta kokkailla kotona jotain herkullisen kevyttä, hellepäivän, naposteltavaa ja syödä se hyvässä seurassa kukkien täyttämällä kuistilla. Ihan parhaalta tuntuu lähteä ilta-auringon hohteessa lenkille, kuunnella rentoa musiikkia ja olla täysin hiestä märkä. Parhaalta tuntuu suihkun jälkeen hipsutella kuistille pelkkä pyyhe päällä ja juoda iso lasillinen vettä. Parhaalta tuntuu syödä iltapalaksi mansikoita jäätelön kera. Parasta kesässä on myös kaatua illan viilentämiin petivaatteisiin ja uppoutua hömppäkirjallisuuden tarinoihin. Kesällä parhaimmat unet nukkuu kun vesi ropisee ulkona kuistin katokseen.

Kesässä on parhaita asioita paljon, mutta tämän kesän ehkä parhain juttu oli kuitenkin uuden harrastuksen löytyminen. Sattumien kautta ryhdyin harrastamaan kirjeenvaihtoa ensin yhden ihmisen kanssa ja nyt niitä on putkahtanut muutama vielä lisää. Hih. Tänä kesänä on ollut parasta kirjoitella kirjeitä ja kuunnella elokuvamusiikkia spotifystä.

Näillä kuvilla minä osallistun tuoreimpaan MarkoTex -haasteeseen. Haasteen tämän kertainen aihe on Parasta Kesässä.
14 kommenttia:

 1. Oi ihania asioita. Kesässä on parasta kaikki.
  Aivan ihania kirjeitä. Voi sitä aikaa kun oli kirjeenvaihtokavereita. Postia oli mukava saada. Ja noin ihania kirjeitä varsinkin! :)

  VastaaPoista
 2. Näinhän se juuri on, kesässä on kaikki parasta. Ihana juttu tuo kirjeenvaihto, minä harrastin sitä nuoruudessani, kun muusta ei ollut tietoa♥

  VastaaPoista
 3. Sinun kesäsi kuulostaa ihanan suloiselta.
  Suloisen nostalgiset kuvat, nappeja ja nyöriä.
  Lämminhenkinen postaus.

  VastaaPoista
 4. Kesäsi kuulostaa juuri siltä kun sen pitääkin :) Kirjekavereita oli joskus. Paksu kirje laatikossa oli juhlaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Olen kanssasi samaa mieltä, että paksu kirje laatikossa on juhlaa. Ja muutenkin...on kiva tulla kotiin töistä ja ottaa postilaatikosta muutakin kuin vain laskuja.

   Poista
 5. Ihania juttuja! Itsekin kovasti kirjoittelin nuorempana kirjeitä ja niiltä vuosilta on muutamia kirjekavereita jäänytkin elämääni vaikkakin kirjoittelu on harventunut. Nykyään tulee oltua enemmän yhteyksissä esim. Facebookin kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tosiaan kirjeitä ryhdyin kirjoittelemaan muutaman uuden tuttavuuden kanssa ja se tuntuu hyvinkin jännittävältä tutustua uuteen ihmiseen kirjeiden avulla.

   Poista
 6. Kirjeet ovat loistoidea. Olenkin lukenut vanhoja kirjeitä muutama päivänä ja samalla päässyt musitelmaan nuoruutta. Nettiviestit eivät säily, mutta kirje!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, minulla ei ole nuoruusajan kirjeitä säilössä enää lainkaan. Kauheaa, mitä aarteita olenkaan hävittänyt.

   Poista
 7. Jos kesää pitäisi jonnekin myydä, sinä sen tekisit. Kertakaikkisen ihania kesäjuttuja! Hymy huulilla luin tämän.
  Kirjekaverit on loistojuttu. Ihan liian vähän tulee nykyisin käsin kirjoiteltua.

  Tulin tänne Pieni Lintu blogin Parasta kesässä haasteen kautta. Mukava blogi sinulla. Liityin seuraajaksi. Tulen toistekin :)

  Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tavaton sentään miten kauniisti kirjoitit blogistani. Tuntuu hyvältä hiukan resuisen mökkireissun päätteeksi lukea tällaista. Kiitos, että lähdit matkaan blogiani seurailemaan. Toivottavasti jatkossanikin kirjoitukseni ilahduttavat.

   Mukavaa sunnuntaita sinullekin.

   Poista