perjantai 5. elokuuta 2016

Viime viikko onnellisesti takana

Viime viikko hujahti silmissäni todella nopeasti. Töissä oli paljon tohinaan, muistettavaa ja järjesteltävää, mutta onneksi on kalenteri mikä toimii kuin rasvattu. En tiedä minne joutuisinkaan jos sellaista en omistaisi. Tiedän ihmisiä, jotka kirjoittavat erilaisille lapusille ylös kaiken tarvitsevansa ja etsivät niitä sitten laukkunsa pohjalta kun tarve tulee. Sitten on tuttavia, joista moni kirjoittaa ylös kännykkäänsä muistiin asioita ja harrastan sitä itsekin, mutta kirjaan sinne vain ylös kaupasta tarvitsemani tuotteet. Kännykän kalenteri tuntuu kuitenkin tylsältä ja hitaalta.

Sen olen vuosien saatossa huomannut, että muistini on huonontunut ja siitä syytän hyvinkin pitkälle kalenteriani. Siihen kun tulee kirjoiteltua ylös kaikkea, niin ei tarvitse muistaa mitään, sen kun katsoo kalenterista. Saattaa olla jopa niin, että kun minulta kysyy "mitä tein viime viikolla", en välttämättä muista. Koskaan en kuitenkaan tuollaisessa tilanteessa kehtaa kalenteria kaivaa esille ja tarkistaa tekemisiäni. Ja hurjinta on se, etten luota omaan muistiini enää lainkaan. Kaikki on pakko vielä varmistaa, että asia todella oli niin mitä sanoin. Muuten iskee valtava epävarmuus.

Viime perjantai-iltana isäntä lähti 10 vuorokauden kalastusreissulle Norjaan. Tulee takaisin nyt tulevana sunnuntaina. Arvatkaa mitä tein (ei muuten tarvitse kalenterista tarkistaa)? Minä vain löhöilin sängyssä koko lauantain. Perjantaina kävin ostamassa herkkuja kaupasta, joita sitten napostelin koko viikonlopun ajan. Lauantaina en harjannut hiuksiani lainkaan, vaan nostin ne nutturalle päälaelle. Minnekään kun en kotoani poistunut ei tarvinnut meikkiä sipaista kasvoille. Yövaatteisillani hiippailin neljän seinän sisällä ja käytin jopa koiria ulkona niissä tamineissa. Hah. Ja ajatelkaa, aurinko paistoi koko päivän ja olin vain sisätiloissa.
Toki sitä tuli jossakin vaiheessa iltaa huono omatunto ja ajattelin lähteväni sitten sunnuntaina lenkille, mutta satoikin vettä! Hah! Voi tavaton sentään mikä sattuma. Olin siis sunnuntainkin samanlaisessa tilassa koko päivän.
Noh, sain minä kuitenkin jotain aikaan. Tein viime viikon kalenterini aukeaman loppuun.

7 kommenttia:

 1. Mutta tuollainen todellinen löhööminenkin tekee kyllä välillä niin hyvää!

  Minäkään en pärjäisi ilman kalenteria! Ja olen kanssasi samaa mieltä siitä, että kännykän kalenteri on ihas ja jotenkin tylsä. Olen muutamaan otteeseen yrittänyt totuttautua sen käyttöön, mutta ei ole mun juttu.

  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ja kalenterin väliin saa laitettua kaikki tarpeelliset paperit talteen, joidenka pitää kulkea mukana.

   Aurinkoista viikkoa sinullekin.

   Poista
 2. Wow, toi kalenterijuttu on kyllä kiva. Olisipa ihanaa yöpukuilla koko viikko. ♡

  VastaaPoista
 3. Kännykän kalenteria en "osaa" käyttää...kalenteria en muista katsoa...mun pitäisi varmaan kulkea lappu otsassa =).

  VastaaPoista
 4. Pyjama päivä olisi ihan parasta. Aivan ihana kalenteriaukeama taas! Minä olen ollut puhelimen kalenterin käyttäjä ja perheen menojen ylös laittamiseen ja seuraamiseen se toimii kätevästi, muttä nyt kyllä mietin että pitäisikö sitä itsekin ostaa vanha kunnon kalenteri...ihan vaan huvin vuoksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ostamaan ihan kunnon kalenterin. Alat sinäkin koristelemaan sen sivuja. Hih.

   Poista