keskiviikko 21. syyskuuta 2016

MakroTex -haaste Jotain Värikästä

Itse koen olevani luonteeltani hyvinkin pirteä, eloisa, puhelias ja nauravainen. Toki myös äkkipikainen ja pikkutarkka. Kotini on mielestäni kotoisa ja värikäs, ehkä vähän persoonallinenkin, mutta vaatetukseni kuulkaas ei ole. Vaatteiden kautta minä en ilmaise itseäni, vaikka haluaisinkin, mutta kun en uskalla. Tahtoisin pukeutua ihanan värikkäisiin vaatteisiin ja antaa vaikutelman, että olen itsevarma, mutta pukeudun kuitenkin mustaan. Pukeudun mustaan, sillä olen äärimmäisen epävarma itsestäni ja monesti päivän aikana tulee ajateltua, sitä mitä muut mahdollisesti minusta ajattelevat.
Mustat vaatteeni tuovat minulle turvallisuuden tunteen ja tekee minut näkymättömäksi. Viihdyn vaatteissani ja ne ovat käytännölliset, mutta jotain pientä värikkyyttä olisi kiva kokeilla. Ai niin, olin kokonaan unohtaa. Ostinhan minä kesälllä ne hauskan kellertävät leggarit, ehkä siis olenkin pienin askelin rohkaistumassa myös tyylissäni pukeutua. Hih.

Tämän viikon MakroTex -haasteen aiheena oli Jotain Värikästä. Ajattelin kuvata kauniin värikästä luontoa, mutta tajusinkin, että minulla onkin jotain värikästä ylläni. :) Hui tavaton!
Tällä kuvalla osallistun uuteen haasteeseen.

16 kommenttia:

 1. Parasta pukeutua oman persoonan mukaan ja siten että ei tarvitse pelätä mitä muut ajattelevat. Itse viihdyn väreissä, mutta käytän aika paljon mustaakin. Musta on loppujen lopuksi aika räväkkä väri. Tosi sympaattisen ja lämminhenkisen näköiset lapaset ja kengät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnistan mistä puhut. Minäkin miellän itseni aika värikkääksi persoonaksi, mutta silti useimmiten päälle valikoituu jotain mustaa tai vähintäänkin tummaa. Korkeintaan asusteilla sitten leikitellään. Olipa mukavasti erilainen toteutus teemasta.

   Poista
 2. Värikästä elämää elävät pukeutuvat yleensä mustaan..näin olen kuullut sanottavan. Älä huoli, vaan pukeudu juuri niihin väreihin mitkä tuntuvat omalta. Itselläni on vaatekaappi täynnä mustaa ja harmaata. :D Kivaa viikko sinulle! Ps.Ajattelin, että olen jo lukijasi, kun tämän haasteen kautta olen käynyt täällä, mutta enpäs olekkaan. Asia korjattu! <3

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanat lapaset! En itse osaa yhdistää noin värejä kutoessani, oranssi ja punainen ei osu minun silmään yhteen millään. Mutta näköjään ovat niin hienot! Hauska kuva! Ja kivat popot.

  VastaaPoista
 4. Ihanat lapaset ja kengät, hyvä sinä!
  Itsekin tykkään mustasta, se on tuttu ja turvallinen, mutta syksyyn ja talveen pukeudun muilla väreillä. Huh, kohta alkaa taas mustatakkisten suomalaisten pitkä ja pimeä talvi ;)

  VastaaPoista
 5. Olen ihan samanlainen.. Haluaisin pukeutua värikkäämmin, mutta kaupasta tulee ostettua lähes poikkeuksetta mustia vaatteita. Olen yrittänyt vähän rohkaistua ja käyttää värejä sitten mm. asusteissa, kaulahuiveissa ja käsineissä. Ja juuri muistin, että kaapissa nököttää oranssin värinen laukku, jota en ole käyttänänyt pitkään pitkään aikaan.

  Ihanat noi kengät! Näyttää sellaisilta kengiltä, joilla on mukava kävellä.

  VastaaPoista
 6. Ihanat kengät ja tumput.Herttainen kuva.

  VastaaPoista
 7. Sympaattinen kuva, josta tulee hyvä mieli :) Nätit kengät ja kauniit lapaset!

  VastaaPoista
 8. Hellyttävän nätti kuva ♥ Jäin hämmentyneenä miettimään miten samankaltaiset ovat mieltymykset, epävarmuus ja luonteenpiirteet pikkutarkkuutta myöten:) Ihan kuin olisin kirjoittanut itsestäni. Iästä huolimatta tuntee monesti sielunsiskoisoutta eikä tajua miksi, mutta nytpä ymmärrän. Musta on pääväri omassakin pukeutumisessa, vaikka ihan muuta haluaisin. Violettia ja lilaa rakastan sävyinä, mutta eihän ne passaa mulle ollenkaan. Tulen ihan kalvakaksi ja rumaksi.

  VastaaPoista
 9. Ihanan värikäs kuva!

  Mustia housuja tulee paljon ostettua, mutta puseroissa viljelen enempi värejä.

  VastaaPoista
 10. Kohta alamme tarvita lapasia, lehdet kun tippuvat hyvää vauhtia.
  Värikäs kuva :-)

  VastaaPoista
 11. Kiitos teille aivan ihanista kommenteista. Olette huippuja. :)

  VastaaPoista