maanantai 10. lokakuuta 2016

Jehkotar CraftChallenge #12

Minä kirjoitin huhtikuussa blogissani näin "no niin, osallistun tällä tekemälläni kortilla Jehkottaren haasteeseen, mikä on muuten jo kuudes. Tällainen kerran kuussa ilmestyvä haaste on oikeinkin oivallinen rytmi, sillä silloin on mahdollisuus osallistua vaikkapa jokaiseen haasteeseen! Aikataulu kun on noin mukavan rento". Eipä olisi kannattanut mennä tuollaisia kirjoittelemaan, sillä sen jälkeen en Jehkottaren haasteisiin ole saanut aikaiseksi osallistua.
Noh, en minä siitä mitään pään vaivaa itselleni ole tehnyt, mutta silti olisi ollut kiva olla mukana jokaisessa ilmestyvässä haasteessa. Tuli kuitenkin ne kesän tohinat ja uudet työkuviot mitkä sitten sotkivat reippaalla kädellä aktiivisuuttani.

Eilen illalla minulle tuli tarve tehdä jotain luovaa ja mietin kuumeisesti mitä tekisin, niinpä tutkailin tilannetta ja päätin osallistua Jehkottaren uusimpaan CraftChallengeen. Sain napattua aiheesta idean ja siitä syntyi pirteä kortti. Tuon hauskan tarran olen ostanut kesällä Teippitarhasta.
3 kommenttia:

 1. Voi kunpa itsekin jossain kohtaa innostuisin taas korttiaskartelusta.

  Pst. Blogissani on sinulle tunnustus: http://mariehoo.blogspot.fi/2016/10/tunnustusta-blogilleni.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta. :) Tällainen tuntuu aina hyvältä. Pitää katsoa saanko vastattua kuinka järkevästi kysymyksiin. Iiik.

   Poista
 2. Hienosti oivallettu ja kaunis kortti.

  VastaaPoista