sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Facebookin askarteluhaaste #40

Lukijat, ystävät ja kanssasisaret. On tullut aika julkistaa uusi askarteluhaasteemme tuolla facebookissa ryhmässä nimeltä Paperiaskarteluhaaste. Se on jo 40. ja se tarkoittaa sitä, että kaikkien osallistujien kesken arvomme pienen palkinnon kahden viikon kuluttua. Käy siis liittymässä ryhmään ja luo oma kyhäelmäsi aiheesta Jotain Syötävää Tai Juotavaa.

Minun kyhäelmäni oli kuulkaas aikamoisen työtaakan takana. En vieläkään ole tyytyväinen tähän, mutta deadline koitui kohtalokseni ja sen vuoksi tekeleeni sai tällaisen muodon. Olin koko projektin jättänyt tarkoituksella viikonlopulle, sillä ajattelin luovuuteni olevan suurimmillaan silloin,  sillä sainhan olla yksin kotosalla. Laitoin inspiroivan musiikin soimaan ja välittömästi mieluinen tunnelma täytti koko kehoni. Keitin oikein kahvia ja ryhdyin pöydälle kasailemaan tarvikkeita joita korttiini tarvitsisin. Minulla oli siis selvä visio siitä, millainen siitä tulisi.
Noh, tilanne ei kuitenkaan mennyt toivotulla tavalla ja niinpä kaksi ensimmäistä korttia päätyi roskakoriin. Hätäisesti aloitin tekemään kolmatta samalla tyylillä, jotain pientä tietenkin muuttaen, mutta välittömästi alkoi epätoivo ja ahdistus kalvamaan sisuksiani. Tuolloin tiesin, että nyt on aika lopettaa uurastus ja jatkettava joskus toiste. Hörppäsin kahvin (hiukan kiukkuisesti), sammutin musiikin ja suuntasin lenkille.

Lenkiltä kun palasin ajattelin, että en tee korttia loppuun lainkaan lauantai-iltana, joten päätin jättää sen sunnuntaille. Se oli tietenkin virhe; kortti on nyt pakollinen suoritus ja siksi en täysin pidä siitä, mitä sain aikaan, mutta on tämä parempi kuin ne kaksi edellistä :D Tämä sentään kestää päivänvalon.

Kuitenkin...Kortin pohjana olen käyttänyt vanhan raamatun sivuja sekä sota-ajan lippusia ja lappusia. Papereiden reunoja olen ressannut ja musteella vanhentanut. Koristeena toimivat vanhat postimerkit, dotsit, klemmari leikekuvat ja teipit.
2 kommenttia:

  1. Eipä tässä huomaa, että kortti on puristettu kiireellä. Monta hauskaa kerrosta!

    VastaaPoista