maanantai 5. joulukuuta 2016

Rentouttavan energinen vapaapäivä

Huomenna juhlittava itsenäisyyspäivä sotkee työkuvioita niin mukavasti, että tämä maanantai koitui myös vapaapäiväksi. Nukuin aamulla, melkein yhdenksään saakka, ja tassuttelin pyjamassa ja pehmeän, lämpöisissä töppösissäni parisen tuntia ennen kun laitoin jotain säädyllisempää päälleni. Aamu meni näppärästi sohvalla koirien kanssa loikoillein. Aamupalaa syöden näppäilin samalla hiukan tablettia ja tutustuin Lontoon tarjoamaan aktiviteettiin. Hih. Kyllä, olen lähdössä Englantiin puolen vuoden päästä. Eilen illalla varasimme ystäväni kanssa neljän päivän matkan Lontooseen kesäkuun alkupäiville. Hirveästi on kysymyksiä noussut mieleeni ja niitä yritin aamupäivän aikana ratkoa....suhteellisen onnistuneesti. Sohvalla oli mukava kelliä viltin alla, kun ulkona pauhasi nuoskakelin tuuli.
Kello kun alkoi lähestyä 11 oli pakko uskaltautua sohvan tarjoamasta pesästä pois ja lähdettävä käyttämään koiria ulkosalla. Tuuli oli edelleen voimakasta niinpä oli pakko laittaa päähän paksumpi myssy. Jalkani tungin uusien kenkien sisään. Näillä Sorelin kengillä oli hyvä kävellä lumisessa metsässä kinttupolkuja pitkin. Metsä tarjosin viihtyisän suojan tuulelta, joten koirien kanssa tuli vietettyä siellä hiukan pidempikin tovi. Ei se ulkoilma niin pahalta sitten tuntunutkaan.
Pieni hetki raittiissa ilmassa virkisti minua niin, että siivosin hieman kotia ennen ystävän saapumista.

Tämä vapaapäivä on tuntunut äärimmäisen riemukkaalta ja voimaannuttavalta. On hyvä olla. Toivon, että tämä tunne jatkuu vielä pitkään.


3 kommenttia:

 1. Pitkät viikonloput on mukavia ja vielä kun osaa ottaa tuollein rennosti.

  Ja on myös äärettömän ihana asia, että on tulevaisuudessa jotain kivaa mitä odottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on näin vanhemmiten tajunnut, että vapaapäivisin on luvallista olla tekemättä yhtään mitään. Ei tarvitse aina hönnätä ja sännätä sinne tänne.

   Poista
 2. Kuulostaa niin ihanalta päivältä <3

  VastaaPoista