lauantai 28. tammikuuta 2017

Kylläpäs nyt tuntuu vaivalloiselta

Jotkut ovatkin jo huomanneet, että blogiaktiivisuuteni on ollut hyvinkin vähäistä viime kuukausien aikana. Minä olen aina kirjoitellut blogipäivityksiäni läppärilläni kotimme keittiössä kahvin tuoksussa tai sitten olohuoneen sohvannurkassa koirat sylissäni. Kirjoittamisen hetket ovat olleet stressittömiä ja äärimmäisen voimaannuttavia. Marraskuun alussa kävi sitten niin, että tapahtui pieni kompastuminen ja tiputin läppärini tallialle. Se kapine ei ole sen jälkeen ollut toiminta kuntoinen.
Ongelmani ei ole suuri, sillä meillä on pöytäkone. Pystyisin siis mutkattomasti tekemään päivitykseni, mutta tämän koneen ääressä oleilu on jostain syystä tuntunut vaikealta; näppäimistö tuntuu vieraalta kirjoittaa ja se on aivan liian korkealla, joudun käyttämään hiirtä ja tuoli on huono istua. Niin ja kahvinkeitinkin on aivan liian kaukana.
Olen menettänyt turvallisen otteen tästä luovasta prosessista, mikä on ollut arkeni ilo. Apua!

Kirjoittaminen on tuon em. tapahtuneen jälkeen takkuillut oikein urakalla ja olenkin miettinyt sitä, että lopettaisin blogini kirjoittamisen kokonaan!
Kivempi Blogissa oli jokin aika sitten mielenkiintoinen kirjoitelma blogiburnoutista.
Siellä oli vinkkeä 11 pykälän verran blogiburnoutin selättämiseksi. Näiden vinkkien pohjalta tein analyysin, että blogini voi hyvin vaikka onkin ollut hiljaisempaa. Kirjoittamiselleni luomat rutiinit ovat vain olleet kadoksissa ja nyt minun tehtäväni on luoda uusi sellainen, jotta saan herätettyä blogini uudestaan eloon.7 kommenttia:

 1. Voi Noksu, älä lopeta! Tai sitten ainakin lisäät minut facebookissa kaveriksi, haluan tietää mitä sinulle kuuluu!

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtava kuulla, että postauksestani on ollut sinulle iloa ja hyötyä. Rohkaisuna voin sanoa, että usein bloggaajat tarvitsevat tuollaisen kipuiluvaiheen, jotta voivat päästä takaisin asian ytimeen ja löytää blogilleen uuden ja paremmen suunnan :)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin on ollut vähän hiljaista viime aikoina.. Työkiireet ja mulla on ollut vähän sama "ongelma" kotona.. En ole huvittanut istua pöytäkoneen ääreen rustailemaan juttuja, kun kaiken muun nykyään hoidan ja teen puhelimen kautta, paitsi bloggaamisen. Olen miettinyt myös lopettamista, mutta toisaaltaan haluaisin jatkaa vaikkakin sitten rauhallisemmalla tahdilla.. Jos lopetat niin olisi tosi mukava kuitenkin jatkossa olla jollain tapaa yhteydessä.. ? Esimerkiksi Facebookin kautta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä niitä hiljaisia hetkiä on hyvä olla olemassa, mutta ei vielä laiteta pillejä pussiin. Blogisi on ihana. Yhteyksissä tulemme olemaan, vaikka emme sitten blogien kautta.

   Poista
 4. Kirjoittele silloin kun kivalta tuntuu ja asiaa on, kyllä täällä päässä jaksetaan odotella :)

  VastaaPoista