torstai 2. helmikuuta 2017

Löytöjä sunnuntaina

Viime sunnuntaina ystäväni kutsui minua kirpputorikierrokselle ja lähdin oitis hänen matkaansa. Kävimme kahdella isohkolla kirppiksellä jossa toisessa niistä oli kotikutoinen kahvila. siellä nautimme kahvit runebergin tortun kera. Tältä mukavalta reissulta matkaamme tarttui jos vaikka mitä. Ystäväni löysi paljon juttuja lapselleen ja minä taas löysin kaikenlaista vanhaa. :)

Tämä kaunis ja kulunut peltirasia tuli ostettua muutamalla eurolla. Se löysi paikkansa askartelupöydältäni. Säilytän siinä näppärästi tekstillisiä leikekuvia.  


Nämä herkän kauniit arabian lautaset oli pakko napata mukaan. Niitä on viisi kappaletta. Näiden avulla saa loihdittua kauniin  kattauksen.
Silmiini osui vanha ja todella hyväkuntoinen valokuva-albumi. Suurin osa sivuista oli täysin tyhjiä, jolloin ajattelin sen napata omaan käyttööni. Tällä hetkellä tuntuu, että nämä sivut tulevat kätkemään sisälleen kesäisen Lontoon matkani.

Olen jo useamman kuukauden aikana yrittänyt etsiskellä vanhoja kuvitettuja lintukirjoja. Nyt löysin kirpputorilta pari kappaletta. Saa nähdä osaanko näitä komeita lintuja käyttää mihinkään. 

2 kommenttia:

  1. Huippulöytö tuo lintukirja! Minäkin olen sellaista etsinyt tuloksetta, on koluttu kirpparit ja kirjaston poistopisteet. Ehkä jonakin päivänä tärppää!

    VastaaPoista
  2. Lintukirjoja on yritetty löytää täälläkin, mutta vielä toistaiseksi saldo on nolla.

    VastaaPoista