maanantai 5. helmikuuta 2018

MakroTex-haaste Keskeneräinen

Minä kävin viime kesäkuussa Lontoossa ja siitä on ollut tarkoitus tehdä, jossakin vaiheessa, minialbumi. Minialbumien teko on aikaa vievää, mutta silti niitä on äärimmäisen mukava näpertää ja onhan niitä ihana selailla vuosien saatossa sekä muistella menneitä.
Parisen vuotta sitten kävin Pärnussa ja reissusta tuli näperreltyä minialbumi. Sen kaltaisen albumin ajattelin tehdä Lontoostakin. Pärnun albumista julkaisin kuvia myös blogissani.
Voit Pärnun matkan minialbumia käydä kurkkaamassa täällä.

Lontoon reissun minialbumi ei ole aivan alkutekijöissä vaan olen saanut työstettyä sitä jo melko pitkälle. Minä olen teetättänyt jo valokuvat, tehnyt suunnitelman albumin aukeamien sisällöstä, kasannut kaikki liput sekä laput talteen mitä albumin tahdon sisällään kantavan ja olen myös tehnyt sivujen pohjat valmiiksi. Enää on siis jäljellä albumin kasaaminen, se hauskin ja työläin vaihe. Albumini on ollut keskeneräinen jo todella pitkään, mutta luulen sen valmistuvan kevään aikana.

Näillä kuvilla osallistun MakroTex -haasteeseen. Aihe on Keskeneräinen.

Pieneen vihkoon olen tehnyt suunnitelman albumine aukeamien sisällöstä. Se oli helppo luonnostella, kun olin valokuvat teetättänyt mitkä albumiin tahdon tulevan esille.

Kaikki lippuset sekä lappuset kaivoin esille, mitä matkalla mukaan tarttui, ja valitsin niistä parhaimmat sekä tärkeimmät albumiini.

Kesällä minä tein albumin aukeamat valmiiksi. Art Journalin tyyliin tuli sivut pohjustettua. 

Saa nähdä kuinka jokainen elementti löytää albumista oman paikkansa. 


5 kommenttia:

 1. Ihana projekti....
  Mun "intohimo" on matka-albumit....
  Eivät kylläkään minejä, vaan jotkut jopa very-very BIGgejä!! ;)
  Yli 20albumia tehty...
  Tässä linkki viimeisimpään, jos jaksat käydä kurkkaamassa
  http://pirjonpaivienpiristysta.blogspot.fi/2018/01/ihanan-aktiivista-uutta-vuotta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole pahemmin matkustanut, mutta albumeja voi tehdä vaikka mistä aiheista. Kävin kurkkaamassa tuota mainitsemaasi albumia ja se oli kerrassaan upea. Kiva olisi sitä päästä selailemaan.

   Poista
 2. Ai miten hieno projekti ! Pärnussa en ole koskaan käynyt mutta Lontooseen ihastuin
  täysillä kun vietin siellä kesän kieliharjoittelussa hotellisiivoojana parikymppisenä ❤️
  Onpa sulla upeat paperit noita sivuja varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Papereita oli mukava väkertää. Niissä olen käyttänyt musteita ja akryylimaaleja. Minä ihastuin Lontooseen ja sinne tahtoisin uudelleen.

   Poista
 3. Ihanan näköinen albumi! Ja Lontoo on minunkin suosikkikaupunkejani. Asuin siellä jonkin aikaa kauan, kauan aikaa sitten. Ihania muistoja jäi. :)

  VastaaPoista