sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Teemapostaus - Talvi

Heh. Minä löysin tänään uuden valokuvaukseen liittyvän haasteblogin nimeltä Kahden Talon Väkeä. Siellä julkaistaan joka viikon sunnuntaina uusi haaste ja siihen pystyy osallistumaan kuka tahansa aiheeseen liittyvillä kuvilla. Tällä viikolla haasteen aiheena on Talvi.

Viikonloppu on hellinyt meitä aivan ihanalla auringonpaisteella ja kirpsakalla pakkasella. Tuollainen raikas talven valo saa olon energiseksi ja touhukkaaksi. Eilen vierähti ulkosalla parisen tuntia kinttupolkuja metsässä tarpoen ja lammen jäällä koiraa juoksuttaen. Hiukan otti poskipäihin ja koiran tassuihin pakkanen, mutta se ei riemua estänyt saapuvaksi.
Tämä aamu oli yhtä pirteä kuin eilinenkin. Purimme energian siivoamalla huushollin lattiasta - kattoon. Mikäs sen mukavampaa aloittaa uusi työviikko, kun koti hohtaa puhtautta.
Tuo narskuva pakkanen houkutteli viemään petivaatteet ja matot ulos tuulettumaan.

Päivän tärkeimmät askareet ovat nyt takana ja vielä on aikaa nauttia sunnuntain jatkosta.
Vaikka ulkona on kaunis talvinen sää voi sen sisälläkin viettää. Mikäs sen mukavampaa, kun sohvalla makoilua viltin alla ja kahvista nautiskelua marengin kera.
     1 kommentti:

  1. Voi miten kiva, kun löysit teemapostaushaasteeni ja osallistuit! Kuvista tuli niin mukavan lämmin olo. Varsinkin tuo söpö koira kauniin viltin päällä näytti siltä, että pitäisi saada vähän rapsutuksia. Myös kahvi ja marenki näyttivät niin herkullisilta, että!

    VastaaPoista