tiistai 4. syyskuuta 2018

Leimailua oikein urakalla

Minä ja hyvä ystäväni Kaisulin pidämme facebookissa yllä ryhmää nimeltä Paperiaskarteluryhmä. Siellä olemme jo kolmen vuoden ajan julkaisseet uuden haasteen joka toinen viikko. Haasteita julkaisemme jatkossakin mutta vain kerran kuussa. Joten syyskuun haasteemme on bingo. Käyhän liittymässä ryhmäämme niin näet millaiset bingorivit olemme keksineet.
Ai niin, siitä on hyvä mainita ettei haasteisiin osallistuminen tarvitse blogia mitä kirjoittaa. Se on kaikille ryhmäläisille avoinna.

Minä valitsin bingosta rivin Revitty - Sabluuna - Sininen.

Minä olen viimeksi tehnyt leiskan kesällä Jehkottaren kurssilla.
Minä hankin jokin aika sitten pienen Polaroid Zip tulostimen ja sillä saa juuri sopivan kokoisia kuvia skräppäykseen, kuin myös kalenterin väliin tulostettavaksi.
Nyt tuollaisella laitteella tulostettua kuvaa olen käyttänyt tässä leiskassa. Leiskan pohjana toimii 7 dots studion ihanaa paperia. Siihen olen kahdella sabluunalla ja kahdella leimalla painanut kuvia. Sininen väri toimii kivasti tehosteena, muuten hyvin harmoniseen värimaailmaan. Työhöni olen repinyt paperisilppua ja washiteippejä mukavaa kerroksellisuutta luomaan. Leiskasta löytyy myös ompelulankaa sekä metallikoristeita.

1 kommentti:

  1. Upea työ ja kauniit värit! Omiin askarteluihini verrattuna nämä sinun taideteoksesi ovat kyllä aika hc-kamaa :) Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista