maanantai 3. syyskuuta 2018

MakroTex -haaste Ulkona

Niin se alkoi uusi työviikko. Viikot vilisevät  nopeasti ohitse uudessa työpaikassani, sillä on niin paljon kaikkea uutta opittavaa ja muistettavaa, että päivät kuluvat pää humisten. Opittavia asioita tulee lähes jatkuvalla syötöllä ja jännitän valtavasti sitä, että muistanko kaikki mitä minulle on kerrottu ja enhän vain tule unohtamaan mitään elintärkeää.
Minulla on töissä sellainen pieni pussi mitä kannan mukanani. Sinne mahtuu näppärästi kaikki tarvittava paitsi kalenteri tai muistivihko!! Senpä vuoksi pussistani löytyy paljon pieniä kryptisiä muistilappuja, joita sitten yritän  iltaisin kotona tavailla ja kirjoittaa kalenteriini paremmin muistiin.

Minä istun maanantaista alkuilaa meidän terassilla kynttilöiden kajossa. Lämpimiin villasukkiin olen jalkani sujauttanut ja hartioilleni kietonut paksun viltin. Ulkona on hyvinkin tunnelmallista sekä rauhaisaa. Teetä nauttiessani minä täytin kalenterini kaikella tärkeällä ja huomaan oloni olevan nyt huomattavasti seesteisempi, asiat tuntuvat olevan jälleen järjestyksessä ja oikeilla paikoillaan.

Näillä kuvilla minä osallistun MakroTex -haasteeseen. Kuvauksen aiheena oli tänään Ulkona
5 kommenttia:

 1. Tee terassilla lämmittää.
  Onnittelut uudesta työpaikasta.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut! Uudet alut ovat aina jännittäviä!

  VastaaPoista
 3. Ihana syksyinen terassi sinulla, kyllä tuolla kelpaa teetä nautiskella kynttilöiden valossa :)

  VastaaPoista
 4. Kuppia ja tassia jo Instagramin puolella ihastelinkin. On ne vaan ihanat. <3 Onnea uudesta työpaikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marie. Tuo tasetti on ihan vain tavallinen tinalautanen. Olen löytänyt kirpputorilta. Keramiikkitaiteilija Paula Ruuttusen tekemä tuo muki.

   Poista