maanantai 31. joulukuuta 2018

Jehkotar CraftChallenge #38

En suinkaan jättänyt viime hetkille osallistumistani joulukuun JCC -haasteeseen. Reilun tunnin päästähän vasta osallistumisaika umpeutuu. Heh. Parempi myöhään kun ei milloinkaan. Ikävää tällaisessa inspiraation hurmoksessa on se, että työ valmistuu näin myöhään illalla joten työn kuvaaminen tuottaa päänvaivaa. Pitää huomenna kuvailla tuotokseni paremmin.

Minä nappasin Jehkottaren haasteesta bingorivin metalli - lanka - musta. Metallia työstä löytyy oikein urakalla; vanha lusikka, paperiklipsi sekä priman Art Alchemy metallimaalit sekä vaha. Ompelulankaa löytyy työstä oliivinvihreänä ja mustaa gessoa on työnpohjana sekä mustalla musteella olen vahvistanut työn tummanpuhuvuutta.




4 kommenttia:

  1. Voi jestas miten upea.... nuo värit suorastaan luomoavat...
    Kun tälläiseen työhön viime vuosi päättyi - niin millaisella tämä uusi käynnistyykään; iloa, energiaa ja paljon inspiraatioita elämääsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan älyttömän suuret kiitokset. Olen totaalisesti ihastunut näihin Priman akryylimaaleihin. Ne on niin kirkkaita. Hyvää tätä vuotta sinullekin. Ollaan askarteturintamalla oikeinkin ahkeria ja luovia.

      Poista
  2. upea työ kaikkine yksityiskohtineen!! =)

    VastaaPoista