keskiviikko 19. marraskuuta 2014

P*skarteluhaaste #255 Lankaa, teippiä, timantteja

Olen tässä muutaman päivän yskinyt keuhkojani sekä henkitorveani ulos, mutta tänään on alkanut näkymään valoa tunnelin päässä. Flunssa on hellittämässä, joten huomenna "pääsee" taas sorvin ääreen. Tänään olen lähes normaalikuntoinen ja blogini päivittäminen on kiinnostanut. Näin iltaa kohden kun ollaan kuljettu tuntui olo jo siltä, että tämän viikon p*skikseen voisin osallistua.

P*skarteluhaasteessa tuli tällä viikolla käyttää työssään lankaa, teippiä ja timantteja. Itse omistan vain muutaman hassun timantin ja nekin ovat tulleet minulle jonkun nappi- tai leikekuvapussin mukana. En siis tykkää niitä pahemmin käyttää.
Haasteeseen tahdoin kuitenkin osallistua ja sen vuoksi oli pakko ottaa leiskaani mukaan, jokin näistä timanteista ja valitsin maailman rumimman. :) Leiskaan olen, omasta mielestäni, saanut balanssiin asiat niin, että tuo törkeä timantti ei näytä niin pahalta kun kaikki osat tukee toisiaan.
Lankaa ja teippiä olen käyttänyt työssäni myös. Teipit olen laittanut koristamaan koko kyhäelmän alinta kerrosta.

Keltainen lanka.


7 kommenttia:

 1. No mutta sehän on tosi soma. Eikä timantti ole lainkaan törkeä! Tosi kiva kokonaisuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin...se on jännä huomata kuinka joku asia yksittäin näyttää kammottavalta. Ihan niin kuin minä itse, kukkatapettia vasten kun laittaa niin näyttää hyvältä. :D

   Poista
 2. Ihania yksityiskohtia. Kivasti olet sommitellu nuo napit ja teipit. Kauniita värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuollaisia yksityiskohtia on oikein mukava näperrellä. :)

   Poista