torstai 27. marraskuuta 2014

Vanhoista kirjoista

Reilu vuosi sitten aloin lukemaan erilaisia blogeja tai lähinnä sisustus ja lifestyle blogeja. Niitä katsellessa oli kiva fiilistellä joulua ja saada niistä ideoita esim. piparkakkutalojen tekoon. Viime vuonna näin joissakin blogeissa joulukuusia jotka oli tehty vanhasta kirjasta. Tuolloin ajattelin, että enhän minä nyt tuollaista osaa tehdä. Noh....asiaa tänä vuonna enemmän tutkittuani löysinkin hyvän kuusen teko-ohjeen ja uskoin itseeni sen verran, että lähdin kokeilemaan. Ja kuinkas kävikään....sain taiteltua kirjasta kuusen.

Onnistumisen huumassa kävin hakemassa kirpputorilta muutaman kirjan ja nyt olen niistä osan kuuseksi taitellut.  Minäksin laitoin latvaan tähden jonka tökkäsin rautalangalla kiinni ja laitoin vieläpä kuusen kylkiin hiutaleita.

Mietin, että onkohan tällaisesta kuusesta joululahjaksi asti.

Joulukuusi hohtaa....

3 kommenttia:

  1. Vastavierailulla täällä, kiva kun löysit blogiini :) Ihania juttuja sinulla täällä! Kirjaidea on ihana, olen joskus itsekin taitellut, mutta en kyllä yhtään muista mihin kuuset olen laittanut. Taittelin omani silloin muistaakseni lehdestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastavierailusta ja tervetuloa uudelleen. :)

      Poista