tiistai 28. huhtikuuta 2015

Facebookin askarteluhaaste nro 4

Vihdoinkin on, edes yhdelle, lomapäivälleni auringonpaistetta. Eilisten sateiden jälkeen ilma on aivan ihastuttavan raikas ja happipitoinen, joten täytyi heti aamupäivästä lähteä ulkoilemaan. Viime viikonloppu tuli vietettyä veljeni perheen luona. Veljeni taloutta asuttaa neljä suloisen energistä lasta, joten sen seurauksena tämän päivän lenkki tuli vedettyä, ilman reipasta musiikkia, luonnon tarjoamassa hiljaisuudessa. Voi toki olla, että illalla tulee tarve tavanmukaiselle hikilenkille. Tuolloin askeleitani tahdittaa reipas musiikki spotifystä.

Eilen kotiuduin veljeni luota Keski-Suomesta. Päivä oli hektinen ja sen vuoksi en kerennyt, enkä illalla enää jaksanut, päivittää blogiini "ilmoitusta" facebookin askarteluhaasteesta mikä julkaistiin siis eilen. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Haasteena oli tällä kertaa nuolia/viirejä/tienviittoja.

Itse tein leiskan, missä koreili muutama nuoli. Koko kyhäelmä lepää KaiserCraftin kauniilla 12x12 paperiarkilla. Koristeena toimii tällä kertaa leikekuvat sekä puolihelmet. Kaikki leikekuvat ovat KaiserCraftin. Valokuvan päällä on tuollainen kehysleikekuva ja olen ne kokenut turhiksi ja hyvinkin vaikeiksi käyttää, mutta päätin lisätä itselleni haasteeseen lisää haastetta. Niinpä haastoin itseni ja pakotin ottamaan kehyksen mukaan tuotokseeni. Leiskasta tuli, mielestäni, oikeinkin onnistunut kokonaisuus. Tässä onnistuneena ajattelen ette, näitä kehyksiä voisi jatkossakin käyttää.

Uskaltauduin ulos kehyksistä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti