lauantai 2. toukokuuta 2015

P*skarteluhaaste #276 - Ruusuja, ruusuja, ruusuja!

Olen viettänyt mieheni kanssa vappua äitini luona Keski-Suomessa. Täällä on ollut kivasti porukkaa kasassa, niinpä kevään värikästä juhlaa on tullut vietettyä hyvin syöden ja juoden sekä lautapelejä pelaten. Aika on mennyt nopeasti niinpä  sen vuoksi en koneen ääressä ole kerennyt pahemmin istumaan. Nyt on hiukan rauhallisempi hetki ja heti huomasin tilaisuuteni tulleen. Oli käytävä katsomassa tämän viikon p*skarteluhaaste ja täytyy sanoa, että minua onnisti! Aiheena oli ruusuja, ruusuja, ruusuja.  Alkuviikosta tekemäni kortti, sopii haasteen aiheeseen kuin nenä naamaan.

Viime vuonna tein hätäiseen äitienpäiväkortin valokuvasta, missä minä koreilin. Kortti oli lähinnä vitsi, mutta äiti olikin teoksesta oikein mielissään ja niinpä ilmoitti haluavansa tänäkin vuonna samanlaisella idealla toteutetun onnittelukortin. Noh, ryhdyin tuumasta toimeen ja tällainen äitienpäiväkortti syntyi tänä vuonna.

Kortin pohja koostuu neljästä paperisuikaleesta, joska koostui värimaailma koristeille. Valokuva lepää vanhan kirjan sivuilla. Kauniin väriset paperikukkaset on sommiteltu muutaman kaiser craftin ruusuisten leikekuvien päälle. Paperikukkasten keskuksia täydentää resiini ruususet. Muutama puolihelmi on saapunut myös täydentämään kortin kokonaisuutta.

Ruusunen.
6 kommenttia:

 1. Wau! You did it! Upeat kukkarukelmät! Mikä värien kirjo ja kukkien määrä! Tosi kaunista! Ja tuo ilme! :D Onko tämä nyt parempi ja mieleisempi ilme kuin viime vuotinen? :D Jotenkin mulla on sellanen tunne, että tämä saa vielä vuoden päästä jatkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh. Kyllä olen itsekiin tyytyväinen tämän vuoden kuvaan. :) Onhan se itse otettu, Pilaillenhan niitä omakuvia tuli otettua. Voihan se olla, että jatkoa on luvassa ensikin vuodelle. Kyllähän sitä kyllästyy katsomaan vuoden päivät samaa naamaa.

   Poista
 2. Ymmärrän miksi äiti tykkää :) kaunis kortti!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista. Nuo kukkarykelmät tuottavat vielä monta kertaa päänvaivaa.

  VastaaPoista