torstai 28. heinäkuuta 2016

MakroTex -haaste Ruskea

Viime viikolla MakroTex -haasteena oli aiheena Keltainen, mutta en voinut siihen osallistua sillä kodissamme tai muutenkaan elmässäni ei ole missään keltaista, ellei nyt askartelutarvikkeita lasketa mukaan. Keltainen on väri joka on minun mukavuusalueen ulkopuolella.
Noh, Ruskea on tämän viikon MakroTex -haasteen aiheena ja ruskeaa kylläkin löytyy sitten enemmän ja varsinkin asusteistani. Konjakinvärinen nahka on suosikkini laukuissa ja kengissä.

Suosikki laukkuni on Marimekon tuotantoa. Se on mukanani aina. Sinne mahtuu tavattoman paljon tavaraa ja se on myös mukava pitää olalla. Laukku on kolme vuotta vanha joten nahka on ihanasti patinoitunut. Tämän ihanuuden sain mieheltäni joululahjaksi.

7 kommenttia:

 1. Siis tämä sinun blogi on ihana. Kävin vähän "vakoilemassa" ja katselemassa miten blogia tehdään. Huomaa, että näet vaivaa kuvien eteen. Ja se kannattaa, ne ovat tosi kauniita katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Minna. Se tässä blogeilussa kyllä on aika tärkeä juttu, että kuvat ovat hyviä. Niitä ihmiset kuitenkin pääasiassa blogeissa katsoo. Mutta kiva kuulla, että blogistani tykkäät.

   Poista
 2. Laukku näyttää aivan ihanalta kuvan perusteella ja lisätunnelmaa tulee kukkarosta
  (vai mikä kiva pussukka lienee). Voi aistia nahkan tuoksun.

  VastaaPoista
 3. Ihanan tyylikäs laukku. Värikin oikea eli ruskea.

  VastaaPoista
 4. Pehmeän näköistä nahkaa laukkusi. Mainio, kun on tarpeeksi iso.

  VastaaPoista
 5. Kivaltä näyttää laukkusi. Ei meiltäkään kauheasti keltaista väriä löydy.

  VastaaPoista