sunnuntai 11. syyskuuta 2016

MakroTex -haaste Sisustus

Pienen Linnun MakroTex -haasteet ovat olleen pienellä tauolla, mutta nyt on uusi tehtävä meille auennut. Nyt on kuvauksen aiheena Sisustus. Käyhän sinäkin osallistumassa. :)
Minä ja mieheni, sekä meidän kaksi koiraa, asustelemme pienessä rivitalo kaksiossa. Koti on meille suhteellisen sopivan kokoinen, vaikka toisinaan haaveilemme yhdestä ylimääräisestä huoneesta, josta tekisimme toimivan harrastehuoneen. Hmm..mitäpä voisin sanoa meidän sisustuksesta..mitä sanoja käyttäisin kuvaillessani kotiamme? Olisiko veikeän kotoisa sopiva? Kertokaa millä sanoilla te kuvailisitte kotimme nurkkia?

Tässä on minun yöpöytäni. Tämän tuolin löysin vanhasta navetasta.
Tykkään tauluista todella paljon. Niillä tahtoisin koristaa kotimme seinät.
Tässä olen kuvannut isännän työpöydän. Vanha jakkara on mökin saunasta.
Kirpputorilta hankkimamme pöytä on edelleen kovasti mieluinen. Takana näkyvä sohva on hyvinkin vähällä käytöllä, sillä televisiota emme katso. Sohva on enemmänkin koirien valtakuntaa. Harmi sinänsä, sillä se on aika kaunis.
Tuoli on muutaman vuoden vanha. Sen pelastin erään muuton yhteydessä. Tahtoisin sen päälystää uudelleen, mutta isäntä on ihastunut tuolin alkuperäiseen väritykseen.

8 kommenttia:

 1. Vanhat huonekalut ovat hyvin tehhtyjä: täyttä puuta.

  VastaaPoista
 2. Tuo vihreä on aika upea! Ihana yhdistelmä uutta ja vanhaa. Siitä minäkin tykkään.

  VastaaPoista
 3. Veikeän kotoisa kuulostaa oikein osuvalta! Tai värikäs, rento ja nostalginen? Näyttää ihan sellaiselta kodilta, jossa viihtyisin mainiosti! :)

  VastaaPoista
 4. Mulle tulee mieleen persoonallinen, hauska, kodikas :) Tykkään väreistänne ja kivoista yksityiskohdista; punainen tuoli ja saunajakkara ihastuttavat!

  VastaaPoista
 5. Kodikas ja viihtyisä. Ihanat tuolit! :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis, viihtyisä ja nuorekas koti, kauniita tavaroita:)

  VastaaPoista