maanantai 9. heinäkuuta 2018

Jehkotar Craftchallenge #33

On varhainen aamu ja nautistelen tietokoneen ääressä vaatimatonta aamupalaani; kahvia sekä ruisleipää. Taivas on pilvessä ja se synkistää joten jouduin laittamaan kotonamme hieman valoja päälle, ettei niin hämärässä tarvitse töihin valmistautua. Minulla oli viime viikko lomaa ja ihmettelen suuresti, kuinka olen näinkin pirteänä ensimmäisenä arkiaamuna touhuilemassa. Hyvänen aika! Päivitän blogiani vaikka sinne olisin voinut kirjoitella jo kesäkuussakin, mutta jotenkin se aika vain kiisi kun touhua on paljon.

Viime viikolla tuli askarreltua jonkin verran ja hiukan normaalista poikkeavalla tavalla. Jokin aika sitten innostuin korteissani käyttämään chippoard -leikekuvioita ja niitä maalaamalla saa luotua vaikka minkälaista tunnelmaa askarteluihin. Näitä em. leikekuvioita tulen varmasti käyttämään myös skräppäyksessäkin.

Tällä tekemälläni kortilla osallistun tuoreimpaan JCC haasteeseen. Haasteen inspiraatiokuva oli innoittajani. Työssäni olen käyttänyt chippoard- leikekuvioita joita olen maalaillut Prima Marketing Art Alchemy Metalliquen akryylimaaleilla ja vahalla.


5 kommenttia:

  1. Todella hienoa kerroksellisuutta ja tunnelmaa :)

    VastaaPoista
  2. Wau mikä teos!
    Metallin raskaus ja perhosten keveys ovat mahtava yhdistelmä.
    Kiva kun olet mukana haasteessa.

    VastaaPoista
  3. Tämä on upea ja kaunis! Kiitos kun osallistuit JCC haasteeseen.

    VastaaPoista
  4. Upea kortti! Hienosti toimivat chipboardit taustalla. Kiitos, kun osallistuin haasteeseen.

    VastaaPoista